tag:blogger.com,1999:blog-2855307119761886985.post4603052235156707546..comments2023-10-05T16:57:51.438+02:00Comments on El bloc de les piles: RECEPTES FÀCILS PER QUEDAR MÉS QUE BÉEl blog de les Pileshttp://www.blogger.com/profile/15492908302835708638noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2855307119761886985.post-79323181110194772312012-10-30T16:41:48.961+01:002012-10-30T16:41:48.961+01:00Hola bona tarda, em comenten (una entesa) que més ...Hola bona tarda, em comenten (una entesa) que més que colar-ho aquest tipus de peix és més aviat per donar gust i no per menjar-lo. El més oportú seria apartar aquest peix abans de donar-ho per fet i afegir-hi peix més adequat per menjar (rodanxes de lluç o de rap, escamarlans, etc). I si vols que el peix que abans comentàvem doni més gust, en comptes d'apartar-lo també el pots passar pel colador xino. Espero que t'haguem pogut contestar adequadament. Moltes gràcies;El blog de les Pileshttps://www.blogger.com/profile/15492908302835708638noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2855307119761886985.post-68544464337433073712012-10-28T22:30:31.565+01:002012-10-28T22:30:31.565+01:00hola, esta molt interesant la sopa de peix, peró s...hola, esta molt interesant la sopa de peix, peró si hi possas cap de lluç i morralla etc desprès suposo que la tenim que colar oi?Anonymousnoreply@blogger.com