dimarts, 31 de maig de 2011

JOAN JOSEP VALLS OLIVÁN

 

Veí de Les Piles i fins les presents eleccions regidor a l’Ajuntament.P: Des de quan és regidor a l’Ajuntament de les Piles?
R: Buf, ara si que m’has mort... ja fa molts anys.- Sort que hi havia el Ramon Segura que estava ben a prop en el moment de l’entrevista i ens va poder ajudar... - Des de l’any 1999, mira si en fa d’anys – és a dir, 11 anys-.

P: Què el va motivar a presentar-se per primera vegada per formar part del govern municipal?
R: Bé, en aquells anys molts companys meus es varen presentar i això i va ajudar una mica.
P: Així que et van convèncer?
R: Sí, una mica sí.

E: Quina o quines qualitats creu que fan falta per formar part d’un ajuntament com el de les Piles?
R: Doncs ser honrat i que t’agradi prou el poble, és a dir, estimar-te al poble.

E: Quines tasques ha desenvolupat durant tots aquests anys?
R: Durant aquests anys no m’he ocupat de cap regidoria en concret, però he desenvolupat diferents tasques segons ha convingut i especialment he ajudat a prendre decisions d’equip municipal, juntament amb els altres regidors.

P: Al llarg d’aquests anys a la corporació quines creu que han estat les actuacions més destacables per part de l’ajuntament?
R: Doncs sens dubte l’obra més destacada dels anys que he estat a l’ajuntament ha estat l’obra del pont de les Piles - que inclou el riu, el pont i la plaça dels gronxadors -. També hi ha hagut altres obres com per exemple l’entrada al poble de la banda de Sarral i moltes altres, però com la del pont cap, és la més important.

P: Alguna anècdota per recordar?
R: Moltes, moltes. Però ara mateix no te’n sabria dir cap. Hi ha moltes coses i, de fet, tot és una anècdota, perquè sempre aprens coses noves i et passen coses amb la gent del municipi, però bé, això ja forma part del dia a dia de l’ajuntament.

P: De què es sent més orgullós/ osa?
R: Bé, d’haver contribuït a fer coses pel poble i això és bonic.

P: Creu que les motivacions que el van portar a formar part inicialment en l’ajuntament s’han acomplert?
R: Sí, i tant

P: Com a regidor sortint, que els desitjaria a la resta de companys que encara segueixen en la política i als nous regidors?
R: Que puguin fer forces obres a l’ajuntament. Suposo que amb la crisi que hi ha avui no podran fer moltes obres, però que intentin fer, amb força imaginació, tant o més que el que s’ha anat fent fins ara.
Posted by Picasa

1 comentari:

  1. Molt bé Joan, ens ha agradat conèixer la teva experiència!

    ResponElimina