dijous, 2 d’agost del 2012

CARTA DELS DIABLES KERESUS A TOTS ELS HABITANTS DE LA CONTRADA


Benvolgut/da amic/ga!


El drac fumat, la massa de Llucifer.
Els diables Keresus ens dirigim a vosaltres per presentar-vos una nova iniciativa. Sabem que a Santa Coloma tenim un dels correfocs més participatius de la zona i ens n’alegrem moltíssim.

És per això que ens adrecem a vosaltres: als més grans, als més menuts, als que us agrada viure-ho des del balcó o des de la terrassa del bar i, entre altres i per descomptat, als que mai falleu i ens trobem dins la pluja d’espurnes.

Primer de tot, recordar-vos que estem oberts a noves incorporacions, ja sigui per portar una massa de foc (cal tenir 18 anys) o per ser tabaler/a o col·laborador/a (cal tenir 16 anys).

En segon lloc, ens agradaria explicar-vos una iniciativa que ha sorgit aquest any degut adiversos factors: l’econòmic, sens dubte, ja que en els temps que corren no podem obviar la manca de suport per  part de l’administració; però també i més important, la il·lusió que ens faria que la gent del poble i les rodalies, colomins i colomines, espilencs i espilenques, aguilons i aguilones i tothom qui li vingués de gust s’involucrés una mica més en el nostre projecte.

Per aquest motiu hem pensat en la possibilitat que tothom que vulgui es pugui fer soci de la Colla de diables Keresus de Santa Coloma. El preu que proposem és de 15€ anuals i els avantatges serien els següents:


  • Adquisició d’un carnet de soci/a. (També gratuït pels menors de la família.)
  • Obsequi anual de la colla (enguany mocadors amb l’emblema del drac fumat).
  • Descomptes en la compra de productes de la colla.
  • Calendari anual de sortides de la colla.
  • Fotografies personalitzades del correfoc de Festa Major de Santa Coloma.
  • Participació en un sopar/ reunió de tots els socis i sòcies, organitzat per la colla de diables, amb la possibilitat de formular propostes, crítiques, queixes, etc.


Qui hi estigui interessat pot inscriure’s a través del bloc de la colla de diables keresus (cliqueu aquí), o bé imprimint i posteriorment omplint el formulari i dipositant-lo a la bústia de la casa del Joan Parés (cap de la colla), al Raval de Cervera, 20.


Fotografies de Marçal Carreras AQUÍ



Esperem la vostra participació amb moltes ganes. Salut i foc!