divendres, 3 d’octubre del 2014

FESTA MAJOR DE SANT GALLARD. 6 DE SETEMBRE DE 2014.



El passat dissabte 6 de setembre a Sant Gallard vàrem celebrar un any més la nostra Festa Major.


Aquest any el temps ens va acompanyar per gaudir de la festa i vàrem poder fer tot el que ens havíem proposat i fins i tot hi va haver alguna que altra sorpresa.


Enguany hem tingut un parell de novetats. Per una banda, l’Ajuntament de les Piles ens va col·locar un filat de llumetes de colors i, per altra banda, i gentilesa de La Minerva de Santa Coloma, vam penjar les banderoles que engalanaven Santa Coloma per la Festa Major. Aquesta decoració va fer que la plaça de Sant Gallard lluïs d’allò més i tingués una aroma de festa acollidora. Gràcies!


Primer missa, i tot seguit ens ajuntàrem una seixantena pel dinar de veïns, familiars i amics que vàrem gaudir d’un bon àpat amenitzat per una sobretaula tot prenent la fresca.

Tarda de trencada d’olles i xocolata per a petits i no tant.


Al vespre un sopar popular a la fresca de la plaça i els estels, al que cada any s’hi afegeix més gent i que amb un ambient familiar i tranquil va concloure amb un recital de música brasilera que va fer gaudir els present.


I quan ja semblava que tot havia acabat, el nostre benvingut veí i cantautor Dídac Rocher ens va regalar un petit concert dins l’església. Sense més que unes espelmes i una guitarra va crear un ambient íntim i acollidor. La seva càlida veu i els poetes musicats van fer que l’emoció _la seva i la nostra_a nessin plegades. Gràcies Dídac per compartir amb nosaltres aquesta vesprada.


I ja sabeu, l’any que bé més i millor!

Redacció: Sant Gallard
Fotografies: Marta Huertas


IMG_4643
Preparant l'arròs
IMG_4648
Dianant
IMG_4718
Tot a punt
IMG_4737
Esperant els jocs
IMG_4783
Sense xocolata desfeta no és Festa Major!
IMG_4790
Trencant l'olla
IMG_4813
Gran expectació
IMG_4840
Estem de festa!
IMG_4851
A sopar s'ha dit!
IMG_4875
Quin goig!
IMG_4897
Magi Maloca Duo en concert
IMG_4916
El cantautor Dídac Rocher.
IMG_4910
Allargant la festa




Troba més fotografies de la Festa Major de Sant Gallard 2014 fetes per Marta Huertas Ciurana al següent enllaç: