La Maria Mas Huguet, veïna de les Piles, ens ha proporcionat unes receptes de torrons de xocolata perquè ens animem a provar-les en aquestes festes tant assenyalades. Si seguim la recepta al peu de la lletra de ben segur que ens sortiran uns torrons per llepar-se'n els dits!
TORRÓ DE MÚSIC
Ingredients:
- 200 g de xocolata negra
- 150 g de fruits secs (panses de corint, pinyons, ametlles, avellanes, nous i tot allò que es vulgui)
Preparació:
- En un cassó, desfer la xocolata al bany maria procurant que no bulli mai l'aigua.
- Un cop la xocolata està desfeta, templar-ho una mica amb una espàtula perquè la xocolata no quedi tant calenta.
- Incorporar la barreja de fruits secs a la xocolata i remenar-ho ben remenat.
- Tirar la xocolata amb els fruits secs al motllo. Un cop al motllo, saccem la barreja amb uns copets sobre el marbre perquè no quedin espais d'aire dins la barreja i quedi una massa ben presa.
- Esperar 24 hores i ja podem desmotllar el torró per menjar-nos-el!
Aquesta recepta també la podeu fer amb xocolata amb llet si us agrada més.
Una altra opció és posar a remullar les panses amb una mica de conyac i després escórre-les.
TORRÓ D'ARRÒS INFLAT
Ingredients:
- 200 g de xocolata amb llet
- 150 g d'arròs inflat
- En un cassó, desfer la xocolata al bany maria procurant que no bulli mai l'aigua.
- Un cop la xocolata està desfeta, templar-ho una mica amb una espàtula perquè la xocolata no quedi tant calenta.
- Incorporar l'arròs inflat a la xocolata.
- Tirar la xocolata amb l'arròs al motllo. Un cop al motllo, saccem la barreja amb uns copets sobre el marbre perquè no quedin espais d'aire dins la barreja i quedi una massa ben presa.
- Esperar 24 hores i a punt per servir-lo!
Moltes gràcies per les receptes Maria!