dimarts, 20 de desembre del 2011

PER NADAL: TORRONS DE XOCOLATA

La Maria Mas Huguet, veïna de les Piles, ens ha proporcionat unes receptes de torrons de xocolata perquè ens animem a provar-les en aquestes festes tant assenyalades. Si seguim la recepta al peu de la lletra de ben segur que ens sortiran uns torrons per llepar-se'n els dits!


TORRÓ DE MÚSIC

Ingredients:
  • 200 g de xocolata negra
  • 150 g de fruits secs (panses de corint, pinyons, ametlles, avellanes, nous i tot allò que es vulgui)

Preparació:

  1. En un cassó, desfer la xocolata al bany maria procurant que no bulli mai l'aigua.
  2. Un cop la xocolata està desfeta, templar-ho una mica amb una espàtula perquè la xocolata no quedi tant calenta.
  3. Incorporar la barreja de fruits secs a la xocolata i remenar-ho ben remenat.
  4. Tirar la xocolata amb els fruits secs al motllo. Un cop al motllo, saccem la barreja amb uns copets sobre el marbre perquè no quedin espais d'aire dins la barreja i quedi una massa ben presa.
  5. Esperar 24 hores i ja podem desmotllar el torró per menjar-nos-el!
Altres propostes: 
Aquesta recepta també la podeu fer amb xocolata amb llet si us agrada més.
Una altra opció és posar a remullar les panses amb una mica de conyac i després escórre-les.


TORRÓ D'ARRÒS INFLAT

Ingredients:
  • 200 g de xocolata amb llet
  • 150 g  d'arròs inflat

    Preparació:

    1. En un cassó, desfer la xocolata al bany maria procurant que no bulli mai l'aigua.
    2. Un cop la xocolata està desfeta, templar-ho una mica amb una espàtula perquè la xocolata no quedi tant calenta.
    3. Incorporar l'arròs inflat a la xocolata.
    4. Tirar la xocolata amb l'arròs al motllo. Un cop al motllo, saccem la barreja amb uns copets sobre el marbre perquè no quedin espais d'aire dins la barreja i quedi una massa ben presa.
    5. Esperar 24 hores i a punt per servir-lo!


    Moltes gràcies per les receptes Maria!

    1 comentari: