Fa calor, molta calor! I que millor que gaudir d’uns còctels d’estiu per fer-la passar? La Laura Riquelme ens dóna unes receptes de còctels molt interessants que podeu fer vosaltres mateixos o que, si no us atreviu a fer-los i a més voleu estar ben servits, podeu demanar al Cafè de les Piles!
CAIPIRINYA
Ingredients:
- 1 llima
- 2 cullerades petites de sucre
- Cachaça
- Gel picat
Preparació:
- Tallar dues rodanxes de llima i fer-la a trossos petits.
- Posar la meitat de la llima tallada a un got ample i bastant alt.
- Afegir el sucre al got i picar amb una ma de morter en el mateix got.
- Exprimir el suc de la resta de la llima i afegir-lo al got.
- Posar cachaça fins a mig got i remenar molt bé.
- Per últim, afegir el gel picat fins omplir el got.
- Posar-hi una canyeta i ja està llest per ser servit!
MOJITO
Ingredients:
- 5 o 6 fulles de menta
- Sucre morè en sobre
- Sucre blanc
- Llima
- Rom
- Sifó
- Gel picat
- Tallar les fulles de menta molt petites i posar-les al got directament.
- Posar un sobre de sucre morè i una cullerada de sucre blanc al got.
- Afegir-hi una rodanxa de llima tallada a trossos petits.
- Picar tot dins el got amb l’ajut de la ma de morter.
- Afegir el rom, més o menys fins a mig got.
- Remenar-ho tot molt bé i afegir el gel picat.
- Ho servim amb una canya.
SPECIAL LAURA
Ingredients:
- Licor Granadina (Ribes)
- Suc de pinya
- Licor de coco (Mangaroca)
- Gel picat
Preparació:
- Posar una mica de licor Granadina al got tot embrutant una mica el cul d’aquest. Aquest donarà gust, i sobretot color, al còctel.
- Afegir aproximadament 125 cc de suc de pinya al got.
- Afegir una mida de Mangaroca (una tassa de café).
- Per últim, afegir gel picat i una canya amb la que es remena amb energia el còctel i es serveix.
Preneu-ne amb moderació i gaudiu de l’estiu!