dimecres, 22 d’agost del 2012

CÒCTELS D’ESTIU


Fa calor, molta calor! I que millor que gaudir d’uns còctels d’estiu per fer-la passar? La Laura Riquelme ens dóna unes receptes de còctels molt interessants que podeu fer vosaltres mateixos o que, si no us atreviu a fer-los i a més voleu estar ben servits, podeu demanar al Cafè de les Piles!


CAIPIRINYA

 Ingredients:

  • 1 llima
  • 2 cullerades petites de sucre
  • Cachaça
  • Gel picat
 
Preparació:

  1. Tallar dues rodanxes de llima i fer-la a trossos petits.
  2. Posar la meitat de la llima tallada a un got ample i bastant alt.
  3. Afegir el sucre al got i picar amb una ma de morter en el mateix got.
  4. Exprimir el suc de la resta de la llima i afegir-lo al got.
  5. Posar cachaça fins a mig got i remenar molt bé.
  6. Per últim, afegir el gel picat fins omplir el got.
  7. Posar-hi una canyeta i ja està llest per ser servit!




 MOJITO

 Ingredients:

  • 5 o 6 fulles de menta
  • Sucre morè en sobre
  • Sucre blanc
  • Llima
  • Rom
  • Sifó
  • Gel picat

 Preparació:

  1. Tallar les fulles de menta molt petites i posar-les al got directament.
  2. Posar un sobre de sucre morè i una cullerada de sucre blanc al got.
  3. Afegir-hi una rodanxa de llima tallada a trossos petits.
  4. Picar tot dins el got amb l’ajut de la ma de morter.
  5. Afegir el rom, més o menys fins a mig got.
  6. Remenar-ho tot molt bé i afegir el gel picat.
  7. Ho servim amb una canya.

 

 

 

SPECIAL LAURA


Ingredients:

  • Licor Granadina (Ribes)
  • Suc de pinya
  • Licor de coco (Mangaroca)
  • Gel picat
  
Preparació:

  1. Posar una mica de licor Granadina al got tot embrutant una mica el cul d’aquest. Aquest donarà gust, i sobretot color, al còctel.
  2. Afegir aproximadament 125 cc de suc de pinya al got.
  3. Afegir una mida de Mangaroca (una tassa de café).
  4. Per últim, afegir gel picat i una canya amb la que es remena amb  energia el còctel i es serveix.




 
Preneu-ne amb moderació i gaudiu de l’estiu!