dimarts, 4 de febrer del 2014

JORDI CASTELLS CADENS A L'EXPOSICIÓ "LA NOSTRA RÀDIO"

L’aparell de ràdio que he portat per l’exposició era del meu pare. Jo el vaig descobrir ara farà tres o quatre anys, aquí a la casa de les Piles. Jo no hi entenc massa, però crec que aquesta ràdio deu ser dels anys vuitanta. S’hauria de mirar, però.

Tampoc sé quan va costar, ni on es trobava situada a la llar, ja que jo l’he descobert recentment. Només sé que era del meu pare i que suposo que per no llançar-la la va portar aquí a les Piles.   

Jo vaig començar a escoltar la ràdio deu fer uns set o vuit anys a arrel del futbol. Escoltava les retransmissions d’en Puyal i a partir d’aquí em vaig començar a aficionar a la ràdio. Actualment escolto també programes d’actualitat, ràdio musical, però sobretot programes d’esports.

Les emissores que bàsicament escolto actualment són RAC1 i també, però amb menys freqüència, Catalunya Ràdio. També escolto música a Ràdio Flaixbac, a Flaix Fm, etc. Escolto programes de tot tipus, depèn del moment.

No tinc el record d’escoltar la ràdio en família perquè, clar, quan jo era petit la televisió ja estava molt implantada. Tan sols recordo escoltar la ràdio quan anava amb el meu pare en cotxe cap a l’escola. I a casa potser l’escoltaven els meus pares alguna vegada, però no recordo d’escoltar-la en família. Sí que potser el meu avi, aquí a les Piles, l’escoltava més. Però en tot cas ho recordo així com un acompanyament de fons, no escoltant tots junts la ràdio.

Trobeu més informació de l'exposició "la nostra ràdio" AQUÍ!