dimarts, 18 d’octubre del 2011

TORRADETES DE SANTA TERESA

El passat dissabte 15 d'octubre va ser Santa Teresa de Jesús i la Roser Torres, alias Txaro, en motiu d'aquesta onomàstica ens ha explicat com fer les tradicionals Torrades de Santa Teresa o "torrijas". Un plat tradicional boníssim que, a la vegada, és una bona manera d'aprofitar el pa.


Ingredients:
  • 1 barra de pa
  • 1,5 l de llet
  • 2 ous
  • oli 
  • sucre
  • canyella

Preparació:
1. Agafar la barra de pa i tallar-la a llesques d'un centímetre de gruix. Aquestes torradetes també surten molt bé amb les baguettes.

2. Remullar les llesques amb llet. Hi ha qui ho fa amb llet amb llimona, o bé amb llet amb un rajolí de mistela.

3. Passar les llesques enxopades de llet per ou batut i fregir-ho tot sobtant-ho amb oli ben calent. 

4. Un cop torrades, traure-les de la paella i posar-les  sobre paper de cuina per que deixin anar l’oli sobrer.

5. Finalment, espolsar-hi per damunt sucre barrejat amb un pessic al gust de canyella.






Bon profit!