El passat dissabte 15 d'octubre va ser Santa Teresa de Jesús i la Roser Torres, alias Txaro, en motiu d'aquesta onomàstica ens ha explicat com fer les tradicionals Torrades de Santa Teresa o "torrijas". Un plat tradicional boníssim que, a la vegada, és una bona manera d'aprofitar el pa.
Ingredients:
- 1 barra de pa
- 1,5 l de llet
- 2 ous
- oli
- sucre
- canyella
Preparació:
1. Agafar la barra de pa i tallar-la a llesques d'un centímetre de gruix. Aquestes torradetes també surten molt bé amb les baguettes.
2. Remullar les llesques amb llet. Hi ha qui ho fa amb llet amb llimona, o bé amb llet amb un rajolí de mistela.
3. Passar les llesques enxopades de llet per ou batut i fregir-ho tot sobtant-ho amb oli ben calent.
4. Un cop torrades, traure-les de la paella i posar-les sobre paper de cuina per que deixin anar l’oli sobrer.
5. Finalment, espolsar-hi per damunt sucre barrejat amb un pessic al gust de canyella.