El passat dissabte 15 d'octubre va ser Santa Teresa de Jesús i la Roser Torres, alias Txaro, en motiu d'aquesta onomàstica ens ha explicat com fer les tradicionals Torrades de Santa Teresa o "torrijas". Un plat tradicional boníssim que, a la vegada, és una bona manera d'aprofitar el pa.
Ingredients:
- 1 barra de pa
- 1,5 l de llet
- 2 ous
- oli
- sucre
- canyella
Preparació:
1. Agafar la barra de pa i tallar-la a llesques d'un centímetre de gruix. Aquestes torradetes també surten molt bé amb les baguettes.
2. Remullar les llesques amb llet. Hi ha qui ho fa amb llet amb llimona, o bé amb llet amb un rajolí de mistela.
3. Passar les llesques enxopades de llet per ou batut i fregir-ho tot sobtant-ho amb oli ben calent.
4. Un cop torrades, traure-les de la paella i posar-les sobre paper de cuina per que deixin anar l’oli sobrer.
5. Finalment, espolsar-hi per damunt sucre barrejat amb un pessic al gust de canyella.
... Això fa pinta d'estar boníssim!!! Si més no jo proposo un taller de cuina espilenca, perquè vist els meus experiments culinaris creec que necessito algunes classes de gent experimentada amb la cuina.
ResponEliminaHe fet una guaitada pel bloc i el tema de les receptes esta molt bé, per això proposo el taller de cuina o reposteria, ja que seria un taller molt divertit!!!