dimarts, 24 de maig del 2011

Enquesta del Bloc de les Piles


El bloc de les Piles posa en funcionament una enquesta participativa. Aquesta enquesta permetrà fer més participatiu el present bloc i, a la vegada, permetrà copsar l'opinió de veïns i simpatitzants del municipi.


Aquesta enquesta es troba a la part dreta del bloc i allà podreu escollir l'opció que us sembli més correcta per la pregunta que es formularà cada dia 24 de cada mes.


Fins el 24 de juny la pregunta de l'enquesta és: Què us agrada més del municipi de les Piles?


Ja us podeu afanyar a donar la vostra opinió a través de l'enquesta i recordeu que també podeu participar en el bloc a través dels vostres comentaris i escrits.

2 comentaris:

  1. Per cert, només deixa votar una vegada! Mediteu bé el vot!

    ResponElimina
  2. Viure en un poble on tens la natura a tocar, on pots disfrutar amb els cinc sentits de tot el que t'envolta i a més compartir-ho amb la gent que t'estimes és fantàstic. Això no té preu! A Les Piles es pot disfrutar del silenci, de la olor a herba mullada en una nit d'estiu, de les infatigables festes, d'una cervessa amb els amics al café de poble, o d'un emocionant partit del teu equip, i milers de coses que et fan entregar tot el teu cor a aquest magnífic poble.
    No sabem el que tenim!

    ResponElimina